FizyoPlatforum

Tam Versiyon: Fikriniz Hayatta Olsun!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Fikriniz Hayatta Olsun!

[Resim: 95uzn5h.png]

Gevher Medikal Mühendislik ve FizyoPlatforum ortaklığında sağlıkta girişimcilik, inovasyon ve proje çalışmalarıyla üretip geliştireceğimiz, aynı zamanda fikir ve girişimlerinizi hayata geçirmede yardımcı olacağımız sağlık ve mühendislik entegrasyonlu ORTAK çalışmalarımız başlıyor. 

Proje ve iş fikirlerinizin hayata geçirilmesine önem veriyoruz çünkü hayata geçirilmemiş, adım atılmamış bir proje değersizdir. Fikrinizi herhangi bir ortamda dile getirdiğinizde genelde duyduğunuz "Hayatta Olmaz" tabusunu yıkarak
"FİKRİNİZ HAYATTA OLSUN" diyoruz.

Bu hedef doğrultusunda tüm sağlık ve mühendislik bölümlerinde okuyan veya mezun olmuş kişileri bir çatı altında beraber çalışmaya davet ediyoruz. Biz ülkemizi ileri götürecek her adıma kıymet veriyoruz. Tüketen değil üreten, bekleyen değil beklenilen olmayı ve beklenmeyecek işlere imza atmayı amaçlıyoruz. Projeniz mücevher de olsa asıl değerine toprağın altından çıktığı gün kavuşacaktır. İşte biz bundan dolayı değerli olan her proje ve girişimin hayatta olmasını istiyoruz. Bu adımlarda sizin de ayak iziniz olsun istiyor ama nereden başlayacağınızı, nasıl ilerleyeceğinizi bilmiyorsanız bahsedilen programlara katılırken sizlere danışmanlık yapacak olan profesyonel ekibimizle bu yolda sizi desteklemek için aramıza bekliyoruz.
Peki Bu Zamana Kadar Neler Yapıldı?
YARI VEYA TAM BAĞIMLI YATAN HASTALARDA OLUŞAN BASINÇ YARASI, KASILMA, KAS GÜÇSÜZLÜĞÜ VE ÖDEMİ ÖNLEYEBİLMEK AMACIYLA MEDİKAL SİSTEM TASARLANMASI VE GELİŞTİRİLMESİ. TÜBİTAK 1512 SÜRECİ BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR. İlgili Çalışmamız Şu An:
- KOSGEB AR-GE ve ÜR-GE Kapsamında Yer Almaktadır.
- TÜBİTAK 1507 ve 1501 Kapsamında Seri Üretim İçin Gönderilmiştir.

UZAKTAN KONTROL İLE TEDAVİ HAREKETLERİNİ VE DİĞER BAKIM HİZMETLERİNİ YAPABİLEN MEDİKAL SİSTEM TÜBİTAK 1507 ve Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı SÜRECİ DEVAM ETMEKTEDİR.

CEZERUNİ / HASTALARIN VİTAL BULGU DEĞERLERİNİ UZAKTAN TAKİP ve ANALİZ EDEBİLEN GİYİLEBİLİR SENSÖR TÜBİTAK 1507 2021-2 Kapsamında Hazırlanmaktadır.

Fizik Tedavi Amaçlı Geliştirilmiş Yenilikçi Isı Ajanı TÜBİTAK 1512 BİGG 2021-1 Kapsamında Hazırlanmaktadır.


Bizimle İletişime geçmek için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz!